سودا سفر

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

انواع چیلر

انواع چیلر تراکمی

چیلرهایی که از سیکل تراکمی بهره می برند ، به دو دسته کنداسور هوایی و کنداسور آبی و سانتریفیوژ تقسیم بندی می شود. طبقه بندی ها نیز به گونه ای می باشد که خود دارای تنوع هستند و نوع کمپرسور مورد استفاده در سیکل به دسته های دیگری تقسیم می شوند. متداول ترین آنها که در شرکت های تهویه استفاده می شود چیلر اسکرو و چیلر اسکرال است.

چیلر اسکرو

چیلر اسکرو نسل جدیدی از چلیرها در صنعت تهویه مطبوع به شمار می روند. تشابه آن استفاده از کمپرسورهای مارپیچ یا اسکرو می باشد. از ویژگی های چیلر اسکرو می توان به قابلیت کنترل ظرفیت ، راندمان بالاتر نسبت به کمپرسورهای رفت و برگشتی ، تعداد قطعات کم و جریان راه اندازی پایین اشاره کرد. کمپرسورهای به کار رفته در این دستگاه از نوع نیمه بسته و بدون کاسه نمد می باشد که از نوع کمپرسورهایی با جابه جایی مثبت است. از مزایای این کمپرسورها می توان به صدا و ارتعاش کم ، سیستم روغن کاری مخصوص بدون نیاز به پمپ ، ساختار ساده نسبت به کمپرسورهای پیستونی و جریان یکنواخت مبرد اشاره کرد. نام چیلر اسکرال از کمپرسور به کار رفته در سیکل تبرید گرفته شده است. ساختمان این کمپرسورها از دو بخش حلزون غیر هم محور تشکیل شده که یک بخش ثابت و یک بخش متحرک است. کمپرسور مانند انواع دیگر اسکرو از نسل جدید جایگزین کمپرسورهای قدیمی می باشد.

چیلر فرم دما

چیلر فرم دما

چیلر سانتریفیوژ خورشیدی

  • رضا hashemi
  • ۰
  • ۰

در مورد ساختار سیستم داکت اسپلیت بیشتر بدانید

در مورد ساختار سیستم داکت اسپلیت بیشتر بدانید

در مورد ساختار سیستم داکت اسپلیت بیشتر بدانید

با پیشرفت تکنولوژی به صورت روز افزون سیستم های تهویه متعددی برای انواع ساختمان ها ارائه شده است که هر کدام با توجه به نوع استفاده ی آن دارای مزایا و معایب خاصی می باشد و هر شخص بنا به نیاز خود می تواند با شناخت سیستم ها و خصوصیات آنها خرید مناسبی داشته باشد. در این نوشته قصد داریم تا در مورد سیستم داکت اسپلیت مطالبی را برای شما عزیزان همیشه همراه قرار دهیم. در این نوشته به ساختار سیستم کلی داکت اسپلیت می پردازیم و معایب آن را به همراه راهکارهای ممکن ذکر می کنیم و همچنین مزایای استفاده از این سیستم را بیان خواهیم کرد. اگر می خواهیم در مورد این موضوع اطلاعات بیشتری کسب کنید پس بهتر است با ما همراه باشید.

 

داکت اسپلیت فرم دما

داکت اسپلیت فرم دما

در مورد داکت اسپلیت ایرانی فرم دما

داکت اسپلیت همان کولر گازی بوده که دارای تفاوت هایی نیز می باشد ، در کولر گازی یوتین داخلی به صورت سقفی یا دیواری اجرا می شود اما داکت اسپلیت به صورت توکار بوده و درون سقف کاذب نصب می شود و سپس با کانال کشی به اتاق ها و یا قسمت های مورد نیاز منتقل می شود. هوای تازه از داکت اسپلیت بعد از فیلتر شدن و تنظیم دما به تمامی نقاط کانال کشی شده انتقال می یابد. باید دقت کنید که داکت اسپلیت تنها در سرمایش مشابه کولر گازی عمل می کند و در سیستم گرمایشی کاملا با کولر گازی متفاوت می باشد. داکت اسپلیت به مانند کولر گازی از سیکل تبرید تراکمی در گرمایش استفاده نمی کند. در سیستم داکت اسپلیت کویل آب گرم وجود دارد که در فصل زمستان، آب گرمی که توسط موتورخانه ایجاد شده درون کویل ها به جریان می افتد و همین امر باعث گرم شدن هوا می شود. به زبان دیگر با چرخش فن یونیت داخلی و در نتیجه برخورد هوا با سطح گرم کویل ، هوا گرم شده و باعث گرم شدن محیط می شود.

در حال حاضر انواع داکت اسپلیت های مختلف در بازار وجود دارد که از آن می توان به داکت اسپلیت اینورتر یا دور متغییر ، معمولی یا دور ثابت ، تک فاز و سه فاز اشاره کرد. یکی دیگر از تفاوت های بین داکت اسپلیت و کولر گازی ظرفیت سرمایش و گرمایش آن می باشد که داکت اسپلیت می تواند فضای بزرگتری را تحت پوشش خود قرار دهد. با توجه به ویژگی ها و مشخصات داکت اسپلیت می توان آن را در ساختمان های با ارتفاع کم که دارای سقف کاذب هستند نیز نصب نمود. برای نصب این دستگاه لزومی ندارد که تمامی ساختمان دارای سقف کاذب باشد، دستگاه با ارتفاع ۲۵ سانتی متر از سقف قابل نصب می باشد.

  • رضا hashemi